Ce este Mancatoria?

Reading Time: 2 minutes

Aventuri culinare la indemana.

Mancatoria este un blog personal construit de catre mine, Alex, în 2018. Toate parerile expuse pe aceasta pagina sunt ale mele personale si nu sunt influentate in nici un mod de catre restaurante sau persoane afiliate acestora. Vizitele mele sunt descrise in relatie cu momentul la care se intampla acestea, iar vizitele repetate vor fi reevaluate la acel moment, intrucat este posibil ca experienta culinara sa fie diferita.

Scopul acestui blog este sa impartasesc cu voi experientele mele la restaurantele din tara, cat si din afara ei. In functie de cat imi permite timpul, voi posta si retete pe care le consider suficient de bune sa merite timpul si efortul vostru. Pentru ca este bine sa avem o cronologie, am lasat active si la vedere retetele si articolele postate incepand cu 2018. Totul e transparent, evoluam impreuna.

Nu sunt si nu ma consider un critic culinar sau un bucatar de excepție/profesie. Aceasta platforma doar imi permite sa impartasesc pasiunile, experientele si parerile mele cu voi, fie ele bune sau rele, delicioase sau nu, pozitive sau negative, dar mereu oneste. Daca sunteti de aceeasi parere sau nu cu mine, nu pot fi responsabil pentru experienta voastra in locatiile vizitate de mine. 

Toate informatiile folosite in articolele scrise pe acest blog au strict scop informativ.

Toate mesele sunt achitate din fonduri proprii. Daca sunt invitat in mod express de catre o locatie pentru a evalua experienta la restaurantul lor, produsele lor sau este vorba despre un parteneriat sponsorizat, voi specifica asta pentru fiecare situatie în care se aplica. In orice caz, voi fi la fel de obiectiv, intrucat cred ca atat restaurantele, cat si clientii, pot gasi utile aceste pareri obiective. 

Toate imaginile folosite pe acest site sunt proprietatea mea, exceptiile fiind mentionate foarte clar in cadrul articolelor. Daca se doreste sa fie folosite in alte parti, acest lucru este posibil doar cu un acord scris si cu mentiunea clara asupra proprietatii. 

Rate this article

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *