Preincalzim cuptorul la 180 de grade sus-jos
Ungem cu unt forma de copt și o tapetam cu hârtie de copt
într-un bol mare, amestecam faina, zaharul, praful de copt și sarea
într-un alt vas, batem împreună ouăle, ricotta și esența de vanilie. Cu grija și cu o spatula, incorporam ușor aceasta compoziție în cea uscata de mai sus pana suntem siguri ca nu mai avem elemente uscate și este uniforma; dar atenție sa nu scoatem tot aerul din ea
Adăugăm untul topit și amestecam tot cu spatula doar pana este incorporat
Adăugăm fructele cu grija sa le sfaramam cât mai putin, și păstrăm câteva, bucăți mai mari și mai frumoase, sa le punem pe deasupra înainte de coacere.
Turnam compoziția în forma pregătită, punem fructele rămase deasupra și o lăsăm 50-60 de minute la copt pana trece testul scobitorii
Când e gata, o lăsăm scoasă din forma sa se răcească minim 1 ora la temperatura camerei, după care o pudram cu zahăr