într-un bol încăpător amestecam faina, amidonul, praful de copt și ce a mai rămas din mixul de condimente
Adăugăm aici și 4-5 linguri din marinata în care a stat puiul și amestecam putin cât sa se facă pe alocuri niște cocoloașe mici de aluat
Intr-o tigaie adâncă sau ceaun punem cam 800 ml - 1 litru de ulei cu punct de ardere ridicat (floarea soarelui, răpită, palmier, etc) și îl dam la un foc mediu sau pana ajunge la 200 de grade, dacă aveți un termometru. În același timp, dam și cuptorul la 100 de grade, pentru a păstra calde bucatile gătite pana facem și restul.
Scoatem o pulpa din marinată, lăsăm sa se scurgă putin excesul, o dam prin amestecul de faina cu condimente, apăsăm bine sa fim siguri ca are peste tot (inclusiv acele cocoloașe de luat), după care, cu grija, o punem în uleiul fierbinte și o lăsăm acolo 10 minute. Dacă e nevoie, o întoarcem pe parcurs și pe partea cealaltă .
Scoatem pulpele pe hârtie absorbanta pentru a mai trage din ulei, după care le transferam la cuptor pentru a se menține calde.
Când sunt toate gata, montam: chifla burger ușor rumenita pe jumătăți, Salata coleslaw, puiul și sosul ușor reîncălzit. NE-BU-NI-E !